Yrityspalvelut

Työkyvyn ja -hyvinvoinnin ylläpitämiseen tulee kiinnittää jatkuvaa huomiota. Hyvinvoiva henkilöstö on tehokkaampi, tyytyväisempi ja terveempi, jolloin myös sairauspoissaolot vähentyvät.

Tarjoan työkykyä ja -hyvinvointia edistäviä palveluita aina hieronnasta tyky-päiviin, liikuntapäivistä luentoihin ja kick offeista henkilöstön kuntoremppoihin lähes 10 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja sovi maksuton tapaaminen, jossa kartoitetaan teidän yrityksenne tarpeet ja haasteet!


HIERONTA / OSTEOPATIA

Kaipaako yrityksesi henkilöstö kehonhuoltoa ja ajoittaista rentoutumista hektisen arjen keskellä? Hieronta-ja osteopatiapalveluiden ajankohta ja säännöllisyys ovat aina sovittavissa yrityskohtaisesti. Yleisimpiin toimintamalleihin kuuluu: työntekijät saavat käydä työajalla (tai tauoilla) hieronnassa, mutta maksavat itse hieronnan. Hieronta on myös yrityksen verotuksessa vähennettävä palvelu, mikäli yritys maksaa hieronnan.

Yritysten kanssa tehdään aina tarpeita vastaava sopimus, joka on toistaiseksi voimassa oleva eikä sido pitkiin palvelusuhteisiin.


TYKY- JA TYHY-PÄIVÄT

Tarvitsetko työhyvinvoinnin tai työkyvyn ylläpitämiseen apua? Tunnistatko henkilöstösi tarpeet ja kuormittavat tekijät työssä? Ulkoistamalla palvelun saat uusia näkökulmia ja vahvaa ammattiosaamista henkilöstösi parhaaksi, mistä on pitkäaikaista hyötyä. Kartoitan henkilöstön tarpeet, haasteet ja tavoitteet, jonka pohjalta suunnittelen teidän yrityksellenne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden. Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara.


KICK OFF / LIIKUNTAPÄIVÄ / TIIMIPÄIVÄ

Haluatko startata uuden sesongin vauhdikkaasti ja tarjota henkilöstölle hauskaa ja sopivan haastavaa tekemistä? Liikuntapäivä on loistava tapa kohottaa työyhteisön me-henkeä ja luoda porukkaan rentoa ilmapiiriä. Yhtä suosittuja ovat olleet myös kick offit ja tiimipäivät. Suunnittelen alusta loppuun päivän, teidän ei tarvitse esittää kuin toiveet. Mahdollisuudet ovat maan ja taivaan välillä – kirjaimellisesti!


LUENNOT

Pidän asiantuntijaluentoja ihmisen terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Vahvaa erityisosaamistani ovat ihmisen anatomia ja fysiologia, työperäiset vaivat, motivaatioluennot, ravintoneuvonta, työhyvinvointi sekä eri urheilulajien vaatimukset ja yleisimmät vaivat.


HENKILÖSTÖN KUNTOREMPPA

Säännöllisyys yhdistettynä oikeanlaiseen tekemiseen tuottaa pitkäkestoisia vaikutuksia. Tarjoan edellä mainittujen lisäksi yrityksille hyvinvointipalvelukokonaisuutta, jossa yhdistyy niin osteopatia, urheiluhieronta, personal training, ryhmävalmennukset, liikkuvuus ja kehonhuolto, asiantuntijaluennot, lajiharjoittelut kuin tarvittaessa fysiikkavalmennuksetkin. Monipuolisen ja oikein toteutetun liikunnan on todettu vähentävän sairauspoissaoloja ja lisäävän työhyvinvointia.


Pyydä tarjous tai sovi maksuton tapaaminen!

Tuloverolain 69 §:n 1 momentin 4 kohdassa on säädetty työnantajan järjestämä tavanomainen ja kohtuullinen, koko henkilökunnalle suunnattu virkistys- ja harrastustoiminta verovapaaksi eduksi. Verovapauden edellytyksenä on se, että toiminta on työnantajan järjestämää, toisin sanoen työnantaja valitsee virkistys- ja harrastustoiminnan tavan ja ajankohdan.