Personal trainer -palvelut

Olipa kyseessä painonpudotus tai lihasmassan kasvatus, personal trainerina olen aina paikalla sinua varten, sinun tavoitteidesi tukena. Tarjoan ammattitaitoiset valmennukset kunkin asiakkaan oman lähtötason mukaan ja kuljetan läpi haastavimpienkin hetkien. Olen monipuolinen liikunta-alan ammattilainen sekä FISAF-sertifioitu personal trainer vuodesta 2007.

Valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereella Kauppi Sports Centerissä, sopimuksen mukaan myös muualla. Jokainen harjoitusohjelmani sisältää ohjeet harjoitteluun, palautumiseen ja kehonhuoltoon.

Ota yhteyttä ja varaa maksuton ensimmäinen tapaaminen!

 


ALOITTELIJAN PAKETTI – alk. 99 €

Oletko harkinnut aloittavasi saliharjoittelun ja kaipaat apua? Olen tukenasi harjoittelun alkutaipaleella ja siitä eteenpäin, sinun tahtiisi. Opit alusta asti harjoittelemaan teknisesti oikein ja oman lähtötasosi mukaan. Jokainen ohjelmani on yksilöllisesti räätälöity, jolloin pääset tavoitteisiin turvallisesti ja tehokkaasti. Sinulla on koko valmennuksesi ajan käytössä WhatsApp-tuki.  


KOKENEEN LIIKKUJAN PAKETTI – alk. 149 €

Saliharjoittelu on sinulle tuttua, mutta tulokset eivät tunnu liikkuvan? Toisinaan tarvitsemme jonkun potkimaan meidät ulos mukavuusalueelta. Saat minulta käyttöösi yli kymmenen vuoden kokemukseni liikunta-alalta ja personal trainingista – yhdessä onnistumme! Käymme nykyisen ohjelmasi läpi ja etsimme oikeat ratkaisut tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ehkäpä uudenlainen lähestyminen harjoitteluun vie vielä parempiin tuloksiin?


TAVOITTEELLISEN URHEILIJAN PAKETTI – kysy tarjous!

Harjoitteletko tavoitteellisesti vai tähtäätkö kenties urheilutapahtumaan tai -kilpailuun, kuten maratoniin tai thriathloniin? Olet kokenut tekijä ja harjoittelu on sinulle arkipäivää, mutta kaipaat viimeistä silausta? Autan sinut haastavien harjoitteiden ja parempien tulosten avulla määränpäähäsi järkevästi ja tehokkaasti. Minulla on kattavaa valmennuskokemusta mm. jääkiekon fysiikkavalmennuksesta sekä yksilölajien urheilijoista aina nyrkkeilijöistä tenniksenpelaajiin ja juoksijoista jenkkifutareihin.


Hinnasto*

Harjoitusohjelma ilman ohjausta:

Aloittelijan ohjelma 99 € (sis. alkukartoitustapaamisen ja kirjallisen ohjelman)
Kokeneen liikkujan ohjelma 149 € (sis. alkukartoitustapaamisen ja kirjallisen ohjelman)

Harjoitusohjelma sekä ohjaus:

Valmennus 1 kerta 175 €
Valmennus 3 kertaa 210 €
Valmennus 5 kertaa 325 €
Valmennus 10 kertaa 599 €
Yli kymmenen kertaa sovitaan erikseen.

Valmennukset sisältävät aina
haastattelun, jossa käydään läpi mm.

  • Tavoitteen asettaminen

  • Valmennusten tiheys ja määrä

  • Mahdolliset haasteet ja esteet

  • Terveydentilan selvittäminen kyselyllä

 


Pyydä tarjous tai sovi maksuton tapaaminen!

*Hinnat eivät sisällä harjoituspaikkamaksuja valmennettavalta. Muualla kuin Kauppi Sports Centerissä tapahtuviin valmennuksiin lisätään valmentajan sisäänpääsymaksut. Valmennukset on käytettävä yhden (1) vuoden sisällä ostopäivästä.