Palvelut

suomenurheiluosteopatia_osteopatia_2.jpg

Osteopatia

Osteopatia on manuaalinen eli käsin tehtävä turvallinen hoitomuoto. Hoidossa käyttämäni monipuoliset tekniikat ovat kivuttomia ja tehokkaita.

Vastaanottokäynnin lisäksi tarjoan asiakkailleni myös harjoitteita ja ohjeita vaivojen itsenäiseen hoitamiseen kotona kuntoutumisen nopeuttamiseksi.


suomenurheiluosteopatia_hieronta_2.jpg

Hieronta ja kinesioteippaus

Hieronta on erinomainen tapa rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, hoidettavan iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Hieronta soveltuu loistavasti hoitavana toimintana myös muutoin kireisiin ja väsyneisiin lihaksiin. Mikäli olet valmistautumassa urheilukilpailuun tai tapahtumaan, on lihaksisto hyvä käydä hoitamassa hieronnalla kuntoon.


suomenurheiluosteopatia_personaltrainer_2.jpg

Personal trainer -palvelut

Olipa kyseessä painonpudotus tai lihasmassan kasvatus, personal trainerina olen aina paikalla sinua varten, sinun tavoitteidesi tukena. Tarjoan ammattitaitoiset valmennukset kunkin asiakkaan oman lähtötason mukaan ja kuljetan läpi haastavimpienkin hetkien. Olen monipuolinen liikunta-alan ammattilainen sekä FISAF-sertifioitu personal trainer vuodesta 2007.

Valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti Tampereella Kauppi Sports Centerissä, sopimuksen mukaan myös muualla. Jokainen harjoitusohjelmani sisältää ohjeet harjoitteluun, palautumiseen ja kehonhuoltoon.


suomenurheiluosteopatia_fysiikkavalmennus_2.jpg

Fysiikkavalmennus

Tarjoan tulokselliset fysiikkavalmennukset eri lajien ja kunkin yksilön vaatimustason mukaisesti. Valmennukset alkavat yhdessä valmennettavan ja lajivalmentajan kanssa, jolloin rakennamme yksilöllisen suunnitelman esimerkiksi seuraavalle kilpailukaudelle. Ohjaan harjoitteet ja olen tavoitettavissa aina, kun tarve vaatii.

Valmennuksen lisäksi harjoitteluun voidaan yhdistää lihashuolto (urheiluhieronta/osteopatia). Entisenä kilpaurheilijana ymmärrän urheilijan arkea ja sen asettamia haasteita. Valmennuksissani huomioin myös henkisen kuormituksen ja tarjoan kokonaisvaltaisia työkaluja.


suomenurheiluosteopatia_yrityspalvelut_2.jpg

Yrityspalvelut

Työkyvyn ja -hyvinvoinnin ylläpitämiseen olisi hyvä kiinnittää jatkuvaa huomiota. Hyvinvoiva henkilöstö on tehokkaampi, tyytyväisempi ja terveempi, jolloin myös sairauspoissaolot vähentyvät.

Tarjoan työkykyä ja -hyvinvointia edistäviä palveluita aina hieronnasta tyky-päiviin, liikuntapäivistä luentoihin ja kick offeista henkilöstön kuntoremppoihin lähes 10 vuoden kokemuksella. Ota yhteyttä ja sovi maksuton tapaaminen, jossa kartoitetaan teidän yrityksenne tarpeet ja haasteet!