Hieronta ja kinesioteippaus

 

Hieronta on erinomainen tapa rentouttaa kipeytyneitä lihaksia, hoidettavan iästä ja kuntotasosta riippumatta.

Hieronta soveltuu loistavasti hoitavana toimintana myös muutoin kireisiin ja väsyneisiin lihaksiin. Mikäli olet valmistautumassa urheilukilpailuun tai tapahtumaan, on lihaksisto hyvä käydä hoitamassa hieronnalla kuntoon.

Käytän hieronnassa monipuolisesti klassista- ja urheiluhierontaa, jolloin saan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Pehmeät ja miellyttävät tekniikat takaavat hyvän olon hieronnan jälkeen. Minulla on seitsemän vuoden edestä monipuolista hierontakokemusta huippu-urheilijoista toimistotyöntekijöihin. Olen Valviran hyväksymä ja nimikesuojattu koulutettu hieroja.

Maksuvälineet: Kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Suosin korttimaksamista, mutta vastaanotollani on mahdollisuus myös käteismaksuun.

 

HINNASTO

Suomen Urheiluosteopatia KANGASALA

30 min  35 €
45 min  45 €
60 min  55 €
90 min  80 €

Mehiläinen Finlayson TAMPERE

Tarjolla vain 45 min ja 60 min hieronta-aikoja:

45 min 55 €
60 min 65 €

Tutustu sarjakortteihin tästä!

 


Yrityskäynnit

Teen hierojana myös yrityskäyntejä, joiden ajankohta ja säännöllisyys on sovittavissa tapauskohtaisesti. Yleisimpiin toimintamalleihin kuuluu: työntekijät saavat käydä työajalla (tai tauolla) hieronnassa, mutta kustantavat itse hieronnan. Hieronta on myös yrityksen verotuksessa vähennettävä palvelu, mikäli yritys maksaa hieronnan.

Yritysten kanssa tehdään aina heidän tarpeitaan vastaava sopimus, joka on aina toistaiseksi voimassa oleva eikä sido pitkiin palvelusuhteisiin.

Mikäli kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä!

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta voidaan käyttää lievittämään kipua, tukemaan, ohjaamaan tai helpottamaan nivelen liikettä sekä kehon käyttöä. Teippauksella voidaan myös auttaa kehoa aistimaan liikettä ja asentoja.

Käytän kinesioteippiä monipuolisesti myös vammoihin ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Oli kyseessä sitten nyrjähtänyt nilkka tai kipeä olkapää, voidaan teipillä saada apua kivun lievitykseen, liikkeen helpottumiseen tai kivuliaan liikesuunnan rajoittamiseen. Vamman vakavuuden tai teippauksen tavoitteen saavuttamiseksi myös mahdolliset yhdistelmäteippaukset kinesio- ja urheiluteipillä ovat mahdollisia.

HINNASTO

  • Osana hoitoa 5 €

  • Pelkkä teippaus 20 € per / teippaus